Pridanie a odobranie povolení používateľov
Po akceptovaní pozvánky sa používateľ zobrazí v zozname používateľov. Kliknutím na ikonu ceruzky môžete upraviť jeho údaje, priradiť mu projekt a upraviť povolenia.

-
Prístup k banke - s povoleným prístupom sa používateľovi zobrazí sekcia Banka.
-
Povolenie účtovných nastavení - Stredisko, Zákazka, Činnosť - v detaile dokladu sa zobrazia príslušné polia, ktoré je možné upravovať.
-
Povolenie účtovných nastavení - Typ platby
-
Povolenie účtovných nastavení - Ostatné - v detaile dokladu sa zobrazia polia Typ platby, Účtovná položka, Číselný rad/pokladňa a ďalšie v závislosti od typu účtovného softvéru.
-
Povolenie spracovania v sekcii Nespracované doklady - bez aktivácie používateľ nemôže presunúť doklad z Nespracovaných dokladov do Bločkov / Prijatých a Vystavených faktúr / Iných dokladov (tlačidlo Vytvoriť nie je k dispozícii).
-
Povolenie vystavovať faktúry - v sekcii Vystavené faktúry sa zobrazí tlačidlo + Vystaviť.
-
Povolenie na exportovanie do účtovníctva - môžete používateľom povoliť alebo zamedziť export dokladov do účtovného programu.
-
Povolenie spravovať partnerov - ak umožníte používateľovi vytváranie faktúr, môžete mu zamedziť správu partnerov - bude mať prístup len k už vytvorenému zoznamu partnerov.
-
Úprava organizácie - môžete používateľovi povoliť upravovať nastavenia firmy.
-
Zamykanie dokladov - môžete používateľom povoliť alebo zamedziť zamykanie dokladov. Zamknuté doklady sa dajú len prezerať, nie upravovať.
-
Prístup k Prehľadu - s povoleným prístupom sa používateľovi zobrazí sekcia Prehľad.
